Menu Close

Het meest simpele én krachtige avondmaal voor je spieren!

Het ideale moment voor je avondmaal? Dat is na het trainen! Op deze manier kan je na het trainen jouw spieren genoeg voeden om weer op te bouwen. Kies voor gerechten die je kan combineren met – uiteraard – kip. Dit is namelijk het makkelijkste product om veel eiwitten uit te halen. Je kan pasta of rijst toevoegen samen met gestoofde groenten. Broccoli is hierbij ideaal. Dit is een basisgerecht, maar het is wel het meest effectieve. Kip wissel je best af met steak of vis.

Je kan dus met deze basis experimenteren en zelf kiezen welke groenten je eens toevoegt aan je gerecht. Daag jezelf uit en probeer elke keer wat anders, dan hou je het het langste vol. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *