Menu Close

Simpele, maar vullende lunch!

Ondertussen is het tijd voor de lunch! Een broodje uit de broodjeszaak om de hoek klinkt misschien wel makkelijk, maar is dit ook wel een goede lunch? Niet echt! Steek je handen uit je mouwen en maak een slaatje klaar met pasta en tonijn. Voeg zelf groenten toe naar keuze. Wissel de tonijn gerust eens af met kip. Toch zin in iets anders? Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor een omelet met groenten. Hier kan je naar keuze volkorenbrood bij eten. Dit kan je de dag op voorhand al bereiden zodat je het simpelweg kan meenemen naar waar je wil.

Kip een beetje beu ondertussen? Toost wat oud brood en plet een avocado. Aanvullen met wat peper en zout een wat kerstomaatjes of rucola. Klaar in no-time! Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *